Yapilisi: visneleri yikiyoruz, saplarini ve yapraklarini temizleyip tencereye aliyoruz, icersine tane karanfilleri ve cubuk tarsini ekliyoruz… 2,5 bardak sekeride ilave edip suyunu veriyoruz, kaynamaya birakiyoruz, visneler rengini birakip yumusacik olana kadar yaklasik 20-25 dakika kontrol ederek kaynatiyoruz, ocaktan alip ilidiktan sonra buzdolabina kaldiriyoruz, serin buzgibi, serinletici hosafimizi tüketiyoruz.. afiyet olsun
daha cabuk soguk olsun derseniz istege göre icine birkac buz atabilirsiniz…
Kırmızı lahana salatası Malzemeler Yarım kırmızı lahana 3-4 tane havuç Bir tutam dereotu Bir tutam maydanoz Sosu için: Yarım limon suyu yarim cay bardagi Zeytinyağı Tuz 1-2 yemek kasigi Sirke Karışık salata baharatı ( salat […]
Sütlü Künefe malzemeler taze kadayif tereyag antep fistigi serbeti icin 1 bardak süt 1 bardak seker selamlar, ne pisirsem diye düsünmeyin, sayfama abone olup takip ederek bu dertten kurtulun. sayfamda binlerce tarifim bulunmaktadir. […]
Karamel Sosu nasil yapilir Malzemeler 4 yemek kasigi seker 1 kutu likit krema ( schlagsahne ) ( 50 gr ) iki yemek kasigi tereyagi YAPILIS VIDEOMU IZLEMEK ICIN VIDEOYA TIKLAYINIZ. DAHA FAZLA […]
Diese Website verwendet Cookies, damit wir dir die bestmögliche Benutzererfahrung bieten können. Cookie-Informationen werden in deinem Browser gespeichert und führen Funktionen aus, wie das Wiedererkennen von dir, wenn du auf unsere Website zurückkehrst, und hilft unserem Team zu verstehen, welche Abschnitte der Website für dich am interessantesten und nützlichsten sind.
Unbedingt notwendige Cookies
Unbedingt notwendige Cookies sollten jederzeit aktiviert sein, damit wir deine Einstellungen für die Cookie-Einstellungen speichern können.
Wenn du diesen Cookie deaktivierst, können wir die Einstellungen nicht speichern. Dies bedeutet, dass du jedes Mal, wenn du diese Website besuchst, die Cookies erneut aktivieren oder deaktivieren musst.
Hinterlasse jetzt einen Kommentar