kurban eti nasil kavrulur, kuzu kavurma, kavurma tarifikurban eti nasil kavrulur, kuzu kavurma, kavurma tarifi
Kuzu Kavurma
malzemeler
1 kilo kusbasi kuzu eti ( arka bud kismindan )
100-150 gr karin ic yagi
tuz, karabiber, arzuya göre kekik
kurban eti nasil kavrulur, kuzu kavurma, kavurma tarifikurban eti nasil kavrulur, kuzu kavurma, kavurma tarifi
Yapilisi: Kavurma islemini kendi yagi ile kavuracagimiz icin extradan yag ilave etmiyecegiz bunun icin öncelikle karin ic yagini kusbasi dograyalim ve tavaya alalim tavada yagini birakana kadar sizdiralim, yagini birakan ve ufalmis kakirdaklari spatula ile bir tabaga alalim, yag cok gelirsede biraz süzebilirsiniz… ayni tavaya sicakken hemen kusbasi dogranmis etleri atalim ve yüksek ateste etleri mühürleyelim… ocagin altini orta dereceye kisalim ve suyunu cekene kadar kavuralim, tuz karabiber seviyorsaniz kekik ile tatlandiralim… pilav, salata, domates, biber dilimleri esliginde servise hazirdir… afiyet olsun
Kakirdak nedir? nasil yapilir? Gerekli malzeme karin yagi veya ic yagi, kuyrukyagi Yapilisi: ic yagi oldukca kücük kücük dogranir, teflon bir tavaya koyup atese alinir ocakta sivi yagi cikana kadar kavrulur… ocaktan alinip ilimaya birakilir, […]
Kremali Hindi sote, kremali kavurma tarifi Malzemeler 500 gr hindi eti ( bud kullandim, gögüs etide kullanabilirsiniz ) 1 kutu krema tuz Yapilisi: hindi etini kücük kusbasi dograyalim tavaya […]
Diese Website verwendet Cookies, damit wir dir die bestmögliche Benutzererfahrung bieten können. Cookie-Informationen werden in deinem Browser gespeichert und führen Funktionen aus, wie das Wiedererkennen von dir, wenn du auf unsere Website zurückkehrst, und hilft unserem Team zu verstehen, welche Abschnitte der Website für dich am interessantesten und nützlichsten sind.
Unbedingt notwendige Cookies
Unbedingt notwendige Cookies sollten jederzeit aktiviert sein, damit wir deine Einstellungen für die Cookie-Einstellungen speichern können.
Wenn du diesen Cookie deaktivierst, können wir die Einstellungen nicht speichern. Dies bedeutet, dass du jedes Mal, wenn du diese Website besuchst, die Cookies erneut aktivieren oder deaktivieren musst.
Hinterlasse jetzt einen Kommentar