Yapilisi: Önce pirinc pilavinizi pisirip hazir olsun… Hamsilerin kafasini ve kilciklari ile birlikte icini temizleyelim… yikayalim suyunun akmasi icin bir süre bekleyelim… posetin icersine 1 cay bardagi un ve misir ununu dökelim… Hamsileri tuz ve karabiber ile harmanlayalim… Un koydugumuz posetin icersine hamsilerimizi atalim ve calkalayalim heryerini un gelmesini Daha önce Pisirdigimiz pilavi kaliplarin icersine hamsilerin üzerine bosaltalim… kenara tasan hamsileri pilavin üzerine kapatalim, artan yerleri tekrar hamsi ile kapatalim… önceden isinmis 190 derece firinda alt katinda alt üst ayarda kizarana kadar pisirelim… pisen hamsi güveclerimizin kenarina yapican baliklari bicakla ayiralim… servis tabagimiza ters cevirip arzuya göre mevsim salatasi, sogan piyazi ve limon ile servis yapalim… afiyet olsun
Hamsileri çöp siste kizartmismiydiniz? Çok çabuk kizartiliyor ve porsiyonluk servis yapabilirsiniz! Çöp şişte Çıtır hamsi kızartmasi 1 kilo hamsi Tuz, karabiber 1 bardak […]
Diese Website verwendet Cookies, damit wir dir die bestmögliche Benutzererfahrung bieten können. Cookie-Informationen werden in deinem Browser gespeichert und führen Funktionen aus, wie das Wiedererkennen von dir, wenn du auf unsere Website zurückkehrst, und hilft unserem Team zu verstehen, welche Abschnitte der Website für dich am interessantesten und nützlichsten sind.
Unbedingt notwendige Cookies
Unbedingt notwendige Cookies sollten jederzeit aktiviert sein, damit wir deine Einstellungen für die Cookie-Einstellungen speichern können.
Wenn du diesen Cookie deaktivierst, können wir die Einstellungen nicht speichern. Dies bedeutet, dass du jedes Mal, wenn du diese Website besuchst, die Cookies erneut aktivieren oder deaktivieren musst.
Hinterlasse jetzt einen Kommentar